Toezichthouder

 • Hartel Terminal
Share

Als Toezichthouder zorg jij ervoor dat de dagelijkse operatie op onze bulkterminals optimaal verloopt. Jij houdt toezicht op de operationele werkzaamheden en zorgt ervoor dat iedereen op een veilige en goede manier het werk kan doen. Je bent werkzaam in een 3-ploegensysteem en geeft leiding aan de ingeplande ploeg. Deze ploeg bestaat o.a. uit kraanmachinisten, kraanschippers, binnenboord- en terminal medewerkers.

Jouw werkweek start op maandagochtend op de havenkade bij Marcor. Samen met jouw ploeg word je opgehaald door onze vaartaxi dienst en vaar je naar de drijvende overslag midden in de Waalhaven. De ochtendploeg neem je mee in de geplande werkzaamheden voor vandaag. Je bespreekt de werkinstructies en bijzonderheden, verdeelt het werk, en zorgt ervoor dat jouw medewerkers optimaal worden ingezet.

Gedurende de week voorspellen ze regen en je weet wat dit betekent. Niet alle opdrachten kunnen worden uitgevoerd. De bulkgoederen van klanten mogen absoluut niet nat worden. Je bespreekt met je team dat er vandaag wordt gewerkt aan een aantal onderhoudsklussen van de drijvende terminal. Zo zorg je voor veilige werkomgeving. Jij hebt daarnaast tijd om een aantal medewerkers in opleiding extra te kunnen begeleiden.

Na een productieve week werken wil je nog een aantal gesprekken voorbereiden die je volgende week gaat houden met een aantal medewerkers uit jouw team. Vervolgens doe je de overdracht naar de Toezichthouder van de volgende dienst. Daarna begint het welverdiende weekend. Volgende week sta je ingepland in de middagdienst op de vaste wal terminal van Marcor op de Maasvlakte. Een gloednieuwe locatie waar wij jouw ervaring goed kunnen gebruiken. Marcor gaat in de komende jaren zijn activiteiten uitbreiden op deze terminal. Als toezichthouder krijg je, naast grotendeels vervoer via schepen, ook te maken met truckvervoer en treinvervoer.

Jij hebt energie, bewaart de rust en communiceert op prettige manier. Je kunt goed luisteren naar iedereen waar je dagelijks mee werkt. Je staat stevig in je schoenen bent daardoor goed in staat de grens aan te geven en bent duidelijk wanneer het nodig is.

Wat verwachten we van je?

 • Je hebt een afgeronde MBO+/HBO opleiding en/of werkniveau en een aantal jaren ervaring in een soortgelijke functie;
 • Je beschikt over een geldig BHV en OVK certificaat of bent bereidt deze te behalen;
 • Je bent fulltime beschikbaar en bereidt in een 3-ploegendienst te werken;
 • Ervaring met MS office;
 • Aanvragen van een VOG;
 • Beheersing van de Nederlandse- en Engelse taal in woord en geschrift.

Wat Marcor jou graag biedt:

 • Een goed salaris afhankelijk van jouw ervaring;
 • 8% vakantiegeld;
 • De premie van de collectieve zorgverzekering (excl. tandartsverzekering) wordt betaald door Marcor;
 • Andere goede secundaire arbeidsvoorwaarden zoals tantième en deelname in de personeelsstichting;
 • Een uitdagende en veelzijdige functie in een dynamische organisatie;
 • Een leuk team van collega’s;
 • Uitgebreide mogelijkheden om jezelf verder te ontwikkelen;

Over Marcor Stevedoring B.V.

Marcor Stevedoring B.V. is een dienstverlener in de op- en overslag van droge bulkgoederen met drijvende kranen in de Rotterdamse Haven. Bulkgoederen zoals mineralen en veevoedergrondstoffen van over heel de wereld. Door middel van innovatie en constante optimalisering van onze diensten streven we naar de hoogste kwaliteit van dienstverlening om onze klanten te helpen. Opgericht in 1997 en uitgegroeid tot een belangrijke speler, waar veiligheid, kwaliteit en service hoog in het vaandel staan. Binnen Marcor werken we met een hecht team van 60 collega’s.

Vanaf dit jaar zijn de activiteiten van Marcor uitgebreid op de wal door de opening van de nieuwe ‘Hartel Terminal’ op de Maasvlakte. De komst van deze nieuwe terminal zorgt voor een uitbreiding van de activiteiten en de komst van nieuwe vacatures!

Heb je interesse? Stuur dan je motivatiebrief en CV naar hr@marcor.nl of neem contact op met Willem Sibbing, Recruiter, via 06-25380618.

Share